Tegnap(június 28.) meg alapítottuk a pringapóló csapatunkat Szoldi, Kicsi, Lovag és jómagam(kanaan) részvételével. A név választás még kérdéses, de a sok borulás miatt felvetődött a P.A.N.D.E.R név, ami annyit takar, hogy "Póló A Nem Defektes Egyének Részére". Szenvedéseink Edzésünk helyszínéül a Káposztásmegyeri (4.ker) lakótelep nyújtotta dühöngőt választottuk. Már van ütőnk is meg labdánk is, úgyhogy most a tuningolás szakaszában vagyunk és persze próbálunk megállni két keréken. Alább a képek:

 

http://kep.tar.hu/benkanaan/50643689#2

Szerző: kanaan

2 komment

Címkék: bringapolo

A bejegyzés trackback címe:

https://nightride.blog.hu/api/trackback/id/tr411215704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ggeza 2009.07.05. 20:40:44

Figyu srácok, a Millicisták porrá vernek benneteket! Izzé porrá...
Azért csak hajrá, kell végre egy ellenfél!
Szerintem nemsokára össze is mérhetjük csapataink erejét, mégha nem is a Millin. Most keresünk új helyet a pólózáshoz, ha van ötletetek, szívesen fogadjuk.

.wackor. 2009.07.13. 12:16:49

sziasztok4

ne halgassatok gezara, nem lesz semmilyen porra zuzas. sot. :)

wackor vagyok, a budapestbikepolo.com szerkesztoje. talan mar ismeritek a weboldalt, ha nem akkor ha van kedvetek, nezzetek szet rajta. volt egy-ket honap szunetunk, most kezdtem el ujra csinalni. nemsokara teljesen felkerul minden regi kep es egyeb elmaradt adat. gyakoroljatok sokat, terveim kozott szerepel, hogy osszefogjam a magyar bringapolos csapatokat, es a kesobbiekben meccseket hozzunk ossze. minel tobb csapat lesz, annal jobb. szoval sok sikert, kitartast es jo sok edzest kivanok. udv P.A.N.D.E.R.
süti beállítások módosítása