Szombat este újra NightRide!

SZOKÁSOS HELYSZÍN és FIX ÚTVONAL.

TALÁLKOZÁS: 20:30-kor a SZABADSÁG TÉRen ott, ahol az emlékműtől a Parlament felé indulnál, de még a téren egyből padsor között haladsz el - na ott a padoknál.

IDŐJÁRÁS: fogalmam sincs... időjárás tuti lesz.

INDULÁS: beszélgetés és a notórius késők megvárása után várhatóan 20:50-kor. Ez nem azt jelenti, hogy ekkorra gyere!

ÚTVONAL: ahogy azt az első alkalmakkor már megszokhattuk. A teljes NightRide 3 részből áll, az 1. az alap városi útvonal kiskörtével, nagykörtével, szigettel és jól kialakított (ezt használjuk is) + rosszul kialakított (ezt nem) bringasávval a végén bringaemeléssel a Hősökön, a 2. a kiegészítő útvonal hogy a város másik fele is lásson minket, a 3. pedig a még mindig lelkeseknek egy hegyi etap bringaemeléssel a Gellért-hegyen és a Vár előtt. Részletesen Google Earth-ben megnyitható ez: http://papics.eu/blog/wp-content/nightrideterv.kml vagy böngészőben nézhető itt: http://href.hu/x/8qhp (1. rész - zöld |itt elsőre talán nem egyértelmű, de először ki az Alkotmányra, majd Bajcsy, Kiskörút, Üllői, Nagykörút, Sziget (ez érdekes menet lesz, terveim szerint toljuk a híd közepéig, átvisszük a híd alatt a járműveket, és megrakjuk a szigetet. Ötleteket örömmel fogadunk.), Pesti oldal, Alkotmány, Bajcsy, Andrássy és Hősök|, 2. rész - kék, 3. rész - sárga.). Összesen ez 20,1 + 8,8 + 17,6 km, bármikor lehet csatlakozni, bármikor haza lehet menni, de azért az első bringaemelés a Hősökön mindenkinek kell, ott csinálunk fotót is, ha hoz valaki gépet :D

Nem állunk meg piát venni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nightride.blog.hu/api/trackback/id/tr1001412282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

patas 2010.10.05. 00:47:07

Helló! Új vagyok itt. Szombaton lesz (2010.10.09)?
süti beállítások módosítása