UserBar

2009.05.17. 15:45

Aki nem ismerné a dolgot, akkor pár szóban: a Userbarnak az a lényege, hogy pl egy fórumon berakd az aláírásodba, ezzel is hírdetve az igét. Létezik kismillió ilyen grafika minden témában sport, politika, játék stb. De most müzli jóvoltából elkészült a mi kis saját UB-nk, ha valakinek kell saját, akkor ehhez a posthoz kommenteljen egyet a nevével, hogy mi szerepeljen a grafikán.

Ha pedig elég a "Nightrider feliratú, akkor alant jobb klikk/mentés másként.

 

 

Szerző: kanaan

3 komment

Címkék: promó

A bejegyzés trackback címe:

https://nightride.blog.hu/api/trackback/id/tr101126797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shutruk 2009.05.17. 21:22:35

Hali, én szeretnék egyet, shutruk névvel.

csóróbringás 2009.05.18. 22:09:07

némi php kódolással meg lehetne csinálni az egészet olyanra, hogy beírsz egy url-t és legenerálja dinamikusan az egészet. cache-elni sem árt persze a felesleges munka miatt az elkészült képeket és a cache-t időnként frissíteni is kell, ennek lekezelését 2x annyi meló megírni, mint maga a kép feliratozása :)

na ez csak egy ötlet, hátha valakinek kedve támad és van rá ideje.
süti beállítások módosítása