20:30kor gyülekező a Szabi téren, tippre kegyes lesz hozzánk az ég és nem lesz eső. Fix útvonalat most se tervezünk, megyünk amerre hátszél lesz.

Minden résztvevő hozzon magával első és hátsó lámpát, mert ez kötelező és mert nem szeretnénk ha bárkit is elütnének. 

Az is fontos lenne, hogy ne madárkodjunk, nem veszélyeztetjük a társainkat. Amennyiben valaki mégis megpróbálja elrontani a többiek szórakozását azt haza küldjük.

+++Annyi kiegészítés lenne, hogy Peti se lesz szerintem meg én sem, úgyhogy anarhiát a népnek, lehet veszekedni merre menjetek, de mondjuk rmeélem ezzel nem lesz probléma.+++

 

Szerző: kanaan

5 komment

Címkék: kiírás

A bejegyzés trackback címe:

https://nightride.blog.hu/api/trackback/id/tr421182705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy_Matessz 2009.06.16. 22:19:59

@-müzli-: Szia műzli!
Szerintem is jók a régi NR-ek, bár én elég újonc vagyok még ebben a dologban, igaz már bringázok egy 10-12 éve.
Fix útvonalak jók, csak szerintem bővíteni kellene. Más útvonalak kijelőlése, de az se rossz hogy megbeszélni egy útvonalat, vagy akár dután elindulni és egy túrát közösen.

vazsu 2009.06.18. 16:13:53

Keresünk valakit, aki bevállalná a most szombati NR-en a vezetést. Ha így előre nem jelentkezik senki, akkor majd a téren válasszátok ki a legnagyobb szájú emberkét, és induljatok. :)

Többen is kérdezték tőlem már, hogy hogyan lesz a Museum Mass miatt az NR. Nos, valószínűleg nem fog egybefolyni a két dolog, de MM után többen csatlakoznának NR-ra. Ezért kellene tudatni mindenkivel, ha valaki elvállalta a vezetést, hogy telefonon el lehessen érni, megtudni merre jár a csapat.

Szóval, ki az a vállalkozó szellemű hölgyemény ill. férfiú, aki bevállalná a dolgot?

papicspeter 2009.06.18. 17:48:33

24-e után (akkor államvizsgázom) valószínűleg vissza tudok térni a szervezkedésbe, szóval már csak egy szombat estét kell kibírni nélkülem :)
süti beállítások módosítása